CAST HİZMETİNİ AJANSIMIZIN ÜSTLENDİĞİ BİZİ HATIRLA SİNEMA FİLMİMİZ VİZYONDA

 

“Issız Adam”, “Babam ve Oğlum”, “Dedemin İnsanları”, “Ulak”, “Unutursam Fısılda” ve “Çocuklar Sana Emanet” gibi filmlere imza atan yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Bizi Hatırla’ vizyona girdi.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlenip senaryosunu da kendisinin kaleme aldığı “Bizi Hatırla” filminin yapımcılığını Avşar Film Cast Hizmetini Ajansımız Üstlenmiştir.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Özge Özberk, Altan Erkekli, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk ve Tolga Tekin yer alıyor.

Ajans Oyuncularımızdan 50 FGR ve Tacettin Açıkgöz Nedret Karakteri , Ayhan Pekbilgin Hüseyin Karakteri, Ercan Yüztemur Ziya Göksu Kaanın Gençliğine Hayat Vermektedir. 

Filmin konusu

“Yıllarca çalışarak kendine bir kariyer inşa eden Kaan, eşi ve iki çocuğuyla iş stresinin gölgesinde bir yaşam sürer. Bu yoğunlukta ihmal ettiği babası Eşref ile bağları gün geçtikçe kopar. Fakat ansızın babasının rahatsızlığıyla her şey alt üst olur. Kaan, bu süreçte babasının yanında olmak istese bile yoğun iş temposundan başını kaldıramaz. Babasının yanına gidemediği için onu İstanbul’a, kendi yanına almayı tercih eder. Baba Eşref, İstanbul’a gelse bile herkese yük olmaktan çekinir ve sürekli kendi evine dönmek ister. Bir yandan da Kaan ile Eşref, birbirlerine nasıl davranacaklarını bile bilmez bir hâlde, aslında ne kadar yabancılaştıklarını fark ederler. Kaan, aynı evin içinde bir yabancı olan babası ile bağlarını güçlendirmeye çalışırken hem vicdanıyla hesaplaşacağı hem de bazı zor kararları alacağı bir yolun eşiğindedir.”

Filmin fragmanı ise şöyle: